Ik kom uit de verfJe verlangt ernaar om je kwaliteiten in te zetten voor wat er voor jou echt toe doet. Je wilt verschil maken. Je persoonlijke ontwikkeling kunnen inzetten voor anderen, maakt dat je leeft waarvoor je gemaakt bent. Je verlangt bij te dragen aan iets dat groter is dan jezelf. Dat doe je vanuit wat jou ten diepste drijft. Het coachtraject ‘Ik kom uit de verf!’ is een persoonlijk leiderschapscoachtraject die deze items voor jou helder maakt. Je wordt gecoacht op hoe je dit concreet kan maken.

Waar wil ik voor leven?
Wat zijn mijn kwaliteiten, waarden en drijfveren?
Hoe en waar wil ik verschil maken?
Hoe kan ik dit doen in/naast werk en gezin?

Door de coachsessies en het werken aan verschillende opdrachten, krijg je inzicht. Het zit namelijk al in je! Door jouw levensloop kan het zijn dat dit op de achtergrond is geraakt. Ik geloof dat dit opnieuw tot leven kan komen. Aan het einde van het traject kan jij je persoonlijke missie vormgeven én naar buiten brengen met de mogelijkheden die je hebt.

Je gaat veel plezier, voldoening en betekenis ervaren, wanneer je kwaliteiten worden ingezet binnen jouw persoonlijke missie. Anderen zijn je al voor gegaan! Het is verrassend, en zo eigen voor ieder mens, om te ontdekken waar je echt voor wilt leven. Benieuwd naar mijn aanpak? Contact of bekijk het tijdelijke unieke aanbod.

‘Ik leerde in deze sessies meer dan ik ooit had durven hopen. De combinatie van rustig, betrokken, vastberaden en professioneel maken Margé tot een coach die ik iedereen zou gunnen.’ – Saskia