Ik wil verder‘Leren vanuit je diepste verlangen maakt persoonlijke verandering haalbaar’


Het leven verloopt niet vlekkeloos. Je loopt tegen belemmeringen aan. Dit kan zijn in je persoonlijke ontwikkeling, baan, (werk)relaties, energiebalans of het beeld van jezelf. Telkens neem jij je weer voor om het nu ècht anders te doen! Toch raak je teleurgesteld in jezelf, je krijgt er geen grip op en dit trekt je in je denken en gevoelens naar beneden.

Het ligt niet aan je motivatie, want je wilt anders, maar hoe dan? Door coaching kom je verder. Dat is niet even snel een pleister plakken of een quick fix. Door mijn aanpak komen wij tot de kern en doe je actiegerichte opdrachten zodat je de weg naar boven ervaart. De coaching richt zich op stapsgewijs leren i.p.v. presteren.

Elke leerervaring is een mogelijkheid om verder te komen. Ook wanneer het nog niet lukt. Door deze ervaring(en) te combineren met de kwaliteiten die je al hebt, krijg je vertrouwen dat je anders kàn. Zo ontkracht jij waarin je vastloopt en ontwikkel je nieuwe manieren die werken voor jou op je werk en privé.

De opbrengst? Groeien in zelfvertrouwen, plezier en nieuwe energie omdat je verder kunt. Je gaat beter functioneren omdat je lekkerder in je vel zit. Je hebt nieuwe manieren geleerd, door af- èn aan te leren, manieren die je ook in de toekomst zelf kan inzetten. Dàt verschil ervaar je en wordt opgemerkt door je omgeving. Benieuwd naar mijn werkwijze?