Klanten vertellen


Margé voelde goed aan waar ik behoefte aan had en hoe ik de volgende stappen kon zetten naar een antwoord op mijn coachvraag. We hebben op verschillende manieren gewerkt. Ze bedacht werkvormen die niet alleen aansloten op mijn vraag, maar ook bij mijn persoonlijkheid pasten. Ze biedt echt maatwerk. Ook pakte zij vrij makkelijk nevendoelstellingen in het traject mee. Daardoor kon ik mijn coachvraag in een groter geheel plaatsen en heb daardoor veel uit het traject kunnen halen. Nu kan ik zelf verder in nieuwe situaties. Margé maakte altijd tijd om dingen rustig te bespreken. Tijdens het hele traject was er een warme betrokkenheid.
SE – Coaching Hoogsensitiviteit leren hanteren –


Ik ben heel erg tevreden en dankbaar, ik had geen betere coach kunnen hebben! Ze sloot perfect aan in mijn coachproces. De werkvormen en tussentijdse opdrachten waren zeer doeltreffend, ik heb hierdoor veel nieuwe inzichten gekregen. De opdrachten sloten goed aan en hierdoor kon ik leren om dit praktisch toe te passen. Met al veel positieve veranderingen in mijn denken.
KM – Coaching ik wil verder –


Ik heb het coachtraject bij Margé als heel prettig ervaren. Ze stelde altijd de juiste vragen die het voor mij inzichtelijk maakten wat de oorzaak was van mijn denkpatroon. Haar werkwijze paste ze aan op mijn leerstijl en daarbinnen varieerde ze met de opdrachten. Ik voelde me eigenaar van mijn ontwikkelproces en de oefeningen sloten aan op mijn leven. Ik heb echt een verandering gezien in mijn denken en mijn handelen en dit gaat ook zeker een verschil maken in de toekomst. Ik heb nog nooit zoveel geleerd!
I. van Doorn (alias) – Coaching Ik wil verder en Hoogsensitiviteit leren hanteren –


Ik leerde in deze sessies meer dan ik ooit had durven hopen. De combinatie van rustig, betrokken, vastberaden en professioneel maken Margé tot een coach die ik iedereen zou gunnen.
Saskia – Coaching Ik kom uit de verf –


Mijn doelen zijn bereikt, ik ben tevreden met het resultaat, en ik kan het direct toepassen in de praktijk. De coaching van Margé gaf mij nieuwe inzichten, ik leerde nieuwe dingen die ik zeker op nieuwe gebieden zal toepassen.
Bas – Coaching ik wil verder –