Christelijke coach

De coaching die ik, als christelijke coach geef, is vanuit de christelijke levensovertuiging en biedt ondersteuning aan mensen die hulp zoeken voor vragen rondom Hoogsensitiviteit / Hooggevoeligheid, Stress, Overbelasting, Burn-out of een combinatie hiervan. Thema’s zoals o.a. Zelfvertrouwen, hoe omgaan met anderen en grenzen aangeven, ontwikkelen van eigenwaarde, afwijzingsgevoeligheid, emoties,  over(onder)prikkeling, chronische stress, overbelasting en burn-out. Hulpvragers met christelijke levensovertuiging zoeken vaak een coach die dezelfde levensovertuiging heeft. Hulpvragers voelen zich hier veilig en comfortabel bij. Voornamelijk komen hulpvragers vanuit de provincies Gelderland, Utrecht en Flevoland of regio’s als de Biblebelt en de Veluwe. 

 

Christelijke levensovertuiging

Toen ik ontdekte dat ik de hoogsensitieve eigenschap had kon ik moeilijk een passende hulp vinden bij mijn christelijke levensovertuiging. Ik wilde ontdekken wat deze eigenschap mij te brengen had en hoe ik dit vorm kon geven als een gekregen talent. Daarnaast wilde ik op zo’n wijze leren omgaan met de belemmeringen die zouden passen bij mijn geloof, mijn relatie met God en op bijbelse wijze hiermee leren omgaan. Ik vond deze niet en ontwikkelde het zelf, maar daarin zag ik ook mijn roeping ontstaan om als christelijke coach ook voor christenen een antwoord te kunnen bieden op het gebied van Hoogsensitiviteit, Stress en Burn-out.

Christelijke coach

Als christelijke coach heb ik verschillende (Post-HBO) opleidingen afgerond en mij aangesloten bij NOBCO, CSR Centrum, Vereniging voor Christen Coaches en bij ikzoekchristelijkehulp.nl. Ook volg ik intervisie met verschillende intervisiegroepen met verschillende (christen) coaches vanuit diverse disciplines.

Regio’s en plaatsen

Hulpvragers komen met name uit de volgende provincies Gelderland, Utrecht en Flevoland met de regio’s Biblebelt en Veluwe. Zij komen bijvoorbeeld uit plaatsen zoals Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elspeet, Garderen, Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Hoevelaken, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Hoogland, Soest, Leusden, Stroe en Zeewolde met daarbij uitschieters naar het Noorden, Westen en Oosten van Nederland.

”Komen tot de kern is hoe ik coach. Daar waar het om te doen is en hierin te leren.”

Contact

Adres

Willem-Alexanderplein 18
3862 CE Nijkerk

Telefoonnummer