Talent & Werk

Talent

“Ik voel geen ruimte om mijn creativiteit te laten zien en eigen bijdrage te leveren op mijn werk”

Een werkplek en een baan vinden die goed bij je aansluit is een must voor iedereen. Als HSP-er is het belangrijk dat jij een plek vindt waar jouw talenten goed uit de verf komen! Wanneer je de hoogsensitieve eigenschap hebt, is dit een onderdeel van wie jij bent. Dit kan jou een voordeel opleveren, als je jezelf maar de ruimte geeft om met jouw HSP-talent te werken!

Hoogsensitiviteit op de werkvloer

Er zijn een aantal belangrijke elementen die mede bepalen of jouw HSP-talent goed uit de verf kan komen. Denk aan de organisatiecultuur en sfeer die er heerst, maar ook dat je zelf invulling kan geven aan werk en dat je hierin speelruimte ervaart. 

Ook is het van belang dat je zin ervaart in je werk en dat wat jij doet een hoger doel draagt. Dit soort elementen zijn belangrijk, want dan ervaar je veel plezier, een flow en kom je in de ochtend graag weer uit je bed.

  Wat past bij mij?

  Het is puzzelen maar stapsgewijs ontdek je wat bij je past. Wanneer die puzzel eng of groot voelt of je merkt dat je hulp nodig hebt, is het belangrijk om hierbij iemand in te schakelen. Want je hoeft het niet alleen op te lossen! Schakel mij in en:

  • Door verschillende en praktische opdrachten krijg je steeds meer zicht op wat bij jou aansluit
  • Wij kijken naar mogelijkheden zoals jobcrafting: een passende plek binnen je huidige organisatie vinden
  • We maken een plan met haalbare stappen om verandering stapsgewijs werkelijkheid te maken

  Soms kan de angst om te veranderen en om de mooie dingen te verliezen je tegenhouden om je passie waar te maken. Of de stappen zijn voor jouw gevoel te groot. Samen gaan we hier doorheen, zodat jij straks met energie naar je werk gaat!

  ”Komen tot de kern is hoe ik coach. Daar waar het om te doen is, zodat nieuw perspectief ontstaat.”

  Contact

  Adres

  Willem-Alexanderplein 18
  3862 CE Nijkerk

  Telefoonnummer