Bore-out

Stress

“Wat kan ik nu eigenlijk?”

Je voelt je lusteloos, hebt hoofdpijn en bent prikkelbaar. Je wordt voortdurend geplaagd door een laag zelfvertrouwen en gedachten als ‘wat kan ik nu eigenlijk?’. Je vraagt je af of wat je doet wel betekenis heeft en ervaart geen voldoening meer in je werk. Heb je weleens bedacht dat je misschien een bore-out hebt?

Hoe ontstaat een bore-out?

Wanneer je een bore-out hebt, ervaar je dezelfde klachten als bij een burn-out, maar de oorzaak ligt ergens anders. Een bore-out ontstaat door teveel ‘onderbelasting’, of ‘onderprikkeling’. Oftewel: je bent je aan het vervelen!

Wanneer je weinig goede prikkels te verwerken hebt en deze prikkels je te weinig voldoening geven, ontstaat een bore-out. Je hebt weinig te doen thuis of op het werk en wat je doet, daagt je niet (meer) uit. Het prikkelt je niet meer.

  CSR aanpak bij bore-out

  Een bore-out vraagt een andere aanpak om te kunnen herstellen en je weer energiek te voelen. De CSR-aanpak bij een bore-out is gericht op het terugdraaien en herstellen. We starten het programma met een gevalideerde vragenlijst om jouw klachten te meten, in combinatie met een uitgebreide intake. Zo ontstaat een goed beeld of er sprake is van chronische onderprikkeling of dat er iets anders aan de hand is.

  Hierna schrijf ik een begeleidingsplan dat aansluit bij wat jij nodig hebt.

  Om dit soepel te laten verlopen werk ik, indien gewenst, samen met werkgevers, casemanagers, HRM en bedrijfs- en huisartsen zodat jij ondersteund wordt op je weg naar herstel.

   Voordelen van CSR

   • De methode wordt door cliënten hoog gewaardeerd: ze geven gemiddeld een 8
   • De methode is bewezen effectief
   • Cliënten voelen zich begrepen
   • Effectiever en duurzamer dan puur psychologische begeleiding
   • Wetenschappelijk onderbouwd
   • Meetbaar resultaat d.m.v. de CSR Vragenlijst Stressklachten

   Wil jij ook effectief met je klachten aan de slag? Of heb je nog twijfels? Of gewoon even kennismaken in een vrijblijvend eerste gesprek? Neem dan nu contact met mij op.

   ”Komen tot de kern is hoe ik coach. Daar waar het om te doen is, zodat nieuw perspectief ontstaat.”

   Contact

   Adres

   Willem-Alexanderplein 18
   3862 CE Nijkerk

   Telefoonnummer