Werkwijze Coaching

Werkwijze

Als je de stap voor coaching hebt gezet, kan dat natuurlijk best spannend zijn. Dan is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Daarom kun je hier lezen hoe coaching bij mij eraan toe gaat.

We maken kennis in een vrijblijvend gesprek (kostenloos) van een uur. Vooraf stuur ik je een intakeformulier toe die input geeft aan ons gesprek. Wij starten met de inventarisatie van je vraag, waar je aan wilt werken en de overige vragen die je hebt. Ook maken wij een inschatting van het aantal gesprekken en de tussentijdse evaluatiemomenten. Daarnaast vertel ik je in dit gesprek wie ik ben, vertel ik nog meer over mijn werkwijze en over wat ik voor jou kan betekenen.

Als coach ben ik verbonden aan de Nederlandse Orde Beroepscoaches (NOBCO), de European Mentoring & Coachings Counsel (EMCC) en Vereniging van ChristenCoaches. Ook heb ik mij gecommitteerd aan de Internationale Ethische Gedragscode en het Klachtenreglement. Ook ben ik partner van CSR Centrum (Chronische Stress Reversal). Verder wordt de kwaliteit van mijn werk bewaakt door evaluaties van coachees, (bij)scholing en intervisie/supervisie.

Ik vind het belangrijk dat je openheid, vertrouwen en commitment ervaart, want dit zijn essentiële voorwaarden voor een coachtraject.

Zij geven jou een voedingsbodem om te leren. Klikt het na ons eerste vrijblijvende gesprek? Dan maken wij een volgende afspraak om jouw leervragen en doelen helder te stellen, zodat er gericht gewerkt en geleerd wordt. Heb je twijfels? Dan help ik jou verder met een suggestie welke coach vanuit mijn netwerk meer bij jou aansluit.

Coaching gefinancierd door werkgever

Wanneer het coachtraject wordt gefinancierd door de werkgever, is het mogelijk om een driehoekgesprek te starten met jouw leidinggevende. Zo ontstaat een duidelijker beeld over de aangegeven coachthema’s en worden onderlinge verwachtingen uitgesproken. Zo halen we het optimale uit de coaching! Aan het einde van het traject hebben wij dan vervolgens weer een driehoekgesprek.

De gesprekken tussen jou en mij als coach blijven vertrouwelijk. Eventuele verslagen aan je werkgever krijg je van te voren voor inzage en pas na jouw toestemming worden ze verstuurd. Het liefst ben jij helemaal aan het roer en hou jij zelf je werkgever op de hoogte van jouw persoonlijke ontwikkeling.

”Komen tot de kern is hoe ik coach. Daar waar het om te doen is, zodat nieuw perspectief ontstaat.”

Contact

Adres

Willem-Alexanderplein 18
3862 CE Nijkerk

Telefoonnummer