Loopbaan

Loopbaan

“Wat is mijn volgende stap?”

Je wil jouw kwaliteiten inzetten voor wat er voor jou écht toe doet. Je wil verschil maken. Betekenis ervaren. Misschien vraag jij je af wat jouw kwaliteiten zijn. Wat zit er nog meer in mij? Wat drijft mij ten diepste?

Je wil antwoorden op deze vragen, maar hoe je die krijgt blijft een raadsel voor je. Misschien heb je je al door allerlei zelfhulpboeken heen gewerkt, advies gevraagd aan je omgeving en allerlei zelftesten gedaan op het internet. Maar in plaats van dat het duidelijker wordt, ontstaat er steeds meer ruis.

Het is tijd om de stap te maken naar professionele coaching. Mijn coachtraject ‘Ik kom uit de verf!’ maakt jouw vragen helder. In dit persoonlijke ontwikkelingstraject word je gecoacht om de antwoorden op jouw vragen concreet te maken.

Vragen zoals:

  • Waar wil ik voor leven?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten, waarden en drijfveren?
  • Hoe en waar wil ik verschil maken?
  • Hoe kan ik dit doen in/naast werk en gezin?

Coaching

Door de coachsessies en het werken aan verschillende opdrachten, krijg je inzicht. We hoeven die antwoorden namelijk niet zomaar te verzinnen: het zit al in je. Door jouw levensloop of gebeurtenissen kan het zijn dat dit op de achtergrond is geraakt. Ik geloof erin dat je dit opnieuw kunt ontdekken.
Ik gun het je zo dat je deze stap durft te maken!

Aan het eind van het traject:

…heb je ontdekkingen gedaan over jezelf
…heb je ontdekt wat je wil ontwikkelen
…en welke concrete acties je hierop wilt ondernemen

Dit traject is ook goed in te zetten wanneer je ervaart dat je toe bent aan een volgende stap. In je loopbaan, of als voorbereiding naar een nieuwe fase in je leven.

Wil jij antwoorden op die complexe vragen waarover je maar blijft malen? Ben jij klaar om alle zelfhulpboeken aan de kant te leggen en nu echt actie te ondernemen? Wanneer jij uit de verf komt, ervaar je plezier, voldoening en betekenis.

Anderen zijn je al voorgegaan! Kies nu voor een investering in jezelf en start met coaching.

Misschien heb je nog wel vragen. Wil je eerst even verder lezen of er rustig over nadenken. Bekijk dan eens mijn werkwijze, lees meer over mij, of kom met mij in contact!

”Komen tot de kern is hoe ik coach. Daar waar het om te doen is en hierin te leren.”

Contact

Adres

Willem-Alexanderplein 18
3862 CE Nijkerk

Telefoonnummer