Tarieven

Tarieven

Tarieven

 • Intake – gratis
 • Personal Coaching: € 77,50 per uur
 • Zakelijk Coachingstraject: € 95,- per uur
 • Compact Coachtraject Vitaal Hoogsensitief € 350,-*

Alle tarieven zijn exclusief BTW. Bij elke sessie worden 30 minuten voorbereiding en verwerkingstijd in rekening gebracht.

*Wanneer je Vitaal Hoogsensitief in één keer betaalt, dan ontvang je 25 euro korting. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht. Je kunt aanvullend eenmalig met een aantrekkelijk tarief een extra 4e coachsessie plannen voor Vitaal Hoogsensitief.

Het is mogelijk om aanvullend 3 consulten te volgen bij Fiona Kas Natuurdiëtiste in Nijkerk om jouw vitaliteit ook op het gebied van voeding te ondersteunen. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van buikklachten door voeding. Door deze 3 consulten krijg je zicht op wat je lichaam nodig heeft. Deze consulten en coachsessies sluiten op elkaar aan. Ze kunnen ook apart gevolg worden. De consulten worden apart in rekening gebracht.

Financiële uitdaging?

Wanneer het coachtarief particulier wordt betaald dan kan dit een uitdaging vormen. Graag ga ik in gesprek op welke wijze het tarief kan worden betaald of welke regeling rondom betaling wij kunnen treffen. Lees meer hierover bij Hoe wordt coaching vergoed?

Voor werkgevers is het mogelijk een offerte aan te vragen om overzicht te krijgen van de totale kosten van een coachtraject op maat. Het aantal sessies is afhankelijk van de coachvraag en de inschatting van de aandacht die de coaching vraagt. Voor een goede afstemming met de opdrachtgever vindt zowel aan het begin als aan het einde gesprek plaats met werkgever, medewerker en coach, bij voorkeur op locatie van de werkgever.

  Nut van coaching

  Misschien denk je nu: laat maar, ik lees het wel in een boek… Maar het effect van persoonlijke coachsessies is vele malen groter. Je komt snel tot de kern en hierdoor groeit jouw persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen, motivatie en energieniveau. Je zit beter in je vel en hebt meer plezier in jouw functioneren. Niet alleen jij, maar ook jouw organisatie plukt daar de vruchten van. Veel bedrijven zien dat coaching winst oplevert en daardoor geen geld kost!

  Coaching verdient zich dubbel en dwars terug. Kies nu voor deze investering, kom tot rust en krijg meer zelfvertrouwen en inzicht. Het is het waard!

  ”Komen tot de kern is hoe ik coach. Daar waar het om te doen is, zodat nieuw perspectief ontstaat.”

  Contact

  Adres

  Willem-Alexanderplein 18
  3862 CE Nijkerk

  Telefoonnummer