Vitaal Hoogsensitief –

in 3 sessies

Vitaal Hsp

“Ik sta steviger in mijn schoenen en ben veel minder overprikkeld”

Je wil wel geholpen worden door een coach, maar de stap voelt te groot. Of je budget laat het niet toe. Je vindt het spannend en lastig te overzien. Het liefst maak je nu die stap, maar er is iets wat je tegenhoudt.

Speciaal voor jou heb ik een traject ontwikkeld dat de uitkomst kan bieden. In een kort coachtraject op korte termijn en in beperkte tijd, gaan wij toch resultaat behalen zodat je kunt werken aan jouw vitaliteit.

Compacte coaching

In drie coachsessies (60-90 minuten) krijg je inzicht in de verschillende stappen van het hoogsensitieve brein. Wanneer je hoogsensitief bent zal je vrijwel direct herkenning en opluchting vinden. Ineens begrijp je hoe HSP werkt!

 • Deze kennis koppelen wij door een analyse aan jouw dagelijkse praktijk en prikkels
 • Je krijgt handvatten die ervoor zorgen dat je meer vitaliteit ervaart

Misschien denk je wel: dit bereiken in zo’n korte tijd? Dat moet wel gebakken lucht zijn! Maar niets is minder waar. De richtlijn van dit korte traject is een wetenschappelijke benadering ontwikkeld door E. Bergsma. En voor dit traject vindt een telefonische intake* plaats van maximaal dertig minuten. Als jij dat prettiger vindt, kunnen we ook videobellen.

*wanneer wij tijdens ons gesprek concluderen dat een andere coachtraject passender zou zijn, dan volgt een uitgebreider intakegesprek. Dit traject sluit aan op andere coachtrajecten. Het is mogelijk om deze aansluitend te volgen of later te starten.

  Je leert in dit compacte coachtraject:

  • Coachsessie 1: Wat is hoogsensitiviteit en welke stappen vinden plaats in het brein? Waarin herken jij jezelf?
  • Coachsessie 2: Je maakt je eigen persoonlijke prikkelanalyse in combinatie met HSP brein (fysieke, emotionele en omgevingsprikkels).
  • Coachsessie 3: Vanuit jouw dagelijkse praktijk bekijken wij hoe prikkels zich opbouwen en wat je hieraan kunt doen zodat je vitaal blijft.
  • Optie extra Coachsessie 4: Vasthouden van goede zelfzorg vanuit de concrete handvatten. Dit kan eenmalig tegen een aantrekkelijk tarief.

  Wat levert Vitaal Hoogsensitief jou op?

  • Je voelt je opgelucht omdat je weet hoe je nu verder kan
  • Je komt meer tot rust en voelt je energieker
  • Je krijgt herkenning in de werking van HSP-brein gekoppeld aan jouw dagelijkse praktijk
  • Je ontvangt een handzaam overzicht van de stappen in het HSP-brein. Dit kan jou helpen in de (werk)praktijk van elke dag
  • Je krijgt een overzicht van jouw prikkels (prikkelanalyse)
  • Je leert herkennen hoe prikkels zich in jouw situatie opbouwen d.m.v. een praktijkvoorbeeld
  • Je leert herkennen wanneer je onder- of overprikkeld bent
  • Je krijgt inzicht in wat werkt voor jou en hoe je zelf actie kunt nemen om goed voor jezelf te zorgen
  • Jouw zelfvertrouwen groeit omdat weet wat je kunt doen in de dagelijkse praktijk

  Betaalbare Coaching in Nijkerk

  Zoals je hebt gelezen kan dit compacte traject je alsnog ontzettend veel bieden. Omdat ik iedereen de juiste coaching gun, heb ik geprobeerd het bedrag voor dit traject laag te houden.

  Je betaalt daarom maar €350,- euro, exclusief BTW.

  Dit bedrag kan in twee termijnen van een maand worden betaald. Besluit je het in één keer te betalen, dan ontvang je 25 euro korting!

  Misschien denk je nu: laat maar, ik lees het wel in een boek… Maar het effect van persoonlijke coachsessies is vele malen groter. Je komt snel tot de kern en hierdoor groeit jouw persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen, motivatie en energieniveau. Je zit beter in je vel en hebt meer plezier in jouw functioneren. Niet alleen jij, maar ook jouw omgeving en werkplek plukken daar de vruchten van. Veel bedrijven zien dat coaching winst oplevert en daardoor geen geld kost!

  Coaching verdient zich dubbel en dwars terug. Kies nu voor deze investering, kom tot rust en krijg meer zelfvertrouwen en inzicht. Het is het waard!

  ”Komen tot de kern is hoe ik coach. Daar waar het om te doen is, zodat nieuw perspectief ontstaat.”

  Contact

  Adres

  Willem-Alexanderplein 18
  3862 CE Nijkerk

  Telefoonnummer